Snart så kommer hon hem...

Woodo B5 Black Walnut


Woodo!

Nu ska vi snacka Woodo.

Nej inte Voodoo! Inte de spöklika karibiska naturreligionerna som gav upphov till en bred Zombiefilmgenre (av vilken jag dock har en stor passion för).

Det jag talar om är ett för mig nyupptäckt elbasmärke. Svensktillverkat, högkvalitativt och billigt som satan (och det är inte mycket somär billigare än satan).

Woodo B5 Poplar Birds Eye

I och med mitt intåg som musiker i socialdansbranschen fick jag möjligheten att prova på att lira på min företrädares Woodobas och tänkte först att det var ett instrument i minst 13- 15.000 kr klassen men ack så fel jag hade. Det är ett instrument som är otroligt smidigt att spela på, snyggt, valbar passiv eller aktiv elekronik och de kostar inte mer än 5- 6.000 kronor.

Nästa instrumentköp kommer således med största sannolikhet bli en Woodo... Vilken modell/"färg" man ska välja är dock något att grunna på. Jag är ju ett stort fan av mörka tingestar så en Black Walnu vore ju najs men det andra basarna har ju sin egen charm.

Rekomendationen till er basister som vill ha ett instrument av hög kvalité som inte bränner ett stort hål i plånboken är alltså Arttu Kontkanens Woodobasar.

http://www.woodoguitars.se/

Nu ska vi till Valhall och svänga de lurviga!

Första inlägget sedan augusti förra året. Jag vet inte om jag ska se det som något positivt eller negativt att det varit ett så långt uppehåll. Hade det varit så att det berodde på att jag skurit ner ordentligt på mitt internetanvändande hade det nog varit något positivt men det vet nog både du och jag att jag inte har gjort. Det är bara bloggandet som fallit mellan stolarna. Vem har förresten intresse av att läsa detta.

Skit samma, det var länge sedan, lets leave it at that.

Dansbandet NOVA har fått sig en ny basist, nämnligen underteckad, igår var det premiär/audition för detta. Jag hängde med bandet till Skövde för en så kallat non-stopdans och jag körde ett par låtar och hade förbannat kul. Det gjorde verkligen inget att man kom hem halv fem på morgnen och fick rodda en massa. Alla som känner mig vet nog om min förkärlek för att rodda.

Så.. Nu sitter man och för över gig från bandets bokningar till den egna kalendern och övar in en massa låtar så man inte framstår som ett totalt jackass när man åter står där på scenen nästa gång.

Nova på Valhall


http://www.novamusic.se/