Arbete, arbete

Jösses vad mycket kaffe man dricker på jobbet. Eleverna rasar in med minuters mellanrum och det är allt för sällan man hinner med annat är snabba besök i lärarrummet och då blir det en snabb kopp kaffe och ofta får man med sig en tillbaka till undervisnigsrummet också.

Fakta och fiktion med en gnutta slentrian

Det är mycket som händer nu... Det börjar nästan låta som en kliché.
  Spexet är nu över i och med den sista föreställningen igår (lördag) och det känns på sätt och vis trist även om det nu är en till bock att sätta i listan över saker som man kan släppa nu. SMASK, blir nästa checkpoint. På lördag i nästa vecka kl. 18:00 i konserthuset går det av stapeln och jag hoppas innerligt att det går vägen.

Det emotionella maskineriet som fick sig ett ordentligt kok stryk under de senaste månaderna är nu även det under reparation och rekonditionering. Man kan lätt tappa hoppet om man inte lär sig se verkligheten och inte den fiktiva verklighet man ofta målat upp för sig själv.

"Att vara slav under en tanke innebär att man tror att den tanken är sann. Undersöker vi inte tanken antar vi att den är sann, trots att vi inte kan veta det med säkerhet. När vi håller oss fast vid tanken hindrar  den oss från att inse att vi redan är sanningen. Vi binder oss inte till saker, vi binder oss till våra berättelser om saker."
                                                                                                                                                                                                   B. Katie



                       
Även en bur är ju fortfarande en bur oavsett hur den ser ut.