En typisk dag på sommaren..

En ny arbetsvecka börjar snart, troligtvis med mer arbete innomhus än den förra. Jag antar att jag ska vara glad att jag fick arbeta utomhus i torsdags och fredags även om det var ett betydligt slitigare arbete.
Man fick vara ute i friska luften och solen och fick en hyffsad grundbränna på köpet.

Nu väntar nog en arbetsvecka som lär se ut ungefär såhär..

06:50            
- Anländer på jobbet, hänger av sig och fyller på vattenflaskan för att sedan stämpla in 06:57.
07:00
- Jobbar med packning av småpaket fram till frukost.
09:00
- Tar för sig av frukosten (Bröd med tillbehör, kaffe, och ett glas saft) som sedan intas i solen på altanen.
09:25
- Efter att ha stämplat ut igen fortsätter med packningen. (10:13, hissen strular vilket resulterar i ett hav av vagnar i paketeringshallen)
11:30      
- Stämplar ut till lunch so förhoppningsvis finns i låda förbered dagen innan. Annars blir det macken eller Max.
12:15
-Lunchen slut. tillbaka till packeteringsplatsen. (13:05 efter att ha konkat ut ett lass kartonger till packhallen för att lasta i en postbur får man som vanligt något litet "visdomsord" från Kjelle.. Du kan inte göra så.. gör så.. bla,bla,bla.. :p
14:15
-Eftermiddagsfika... Äntligen! Kaffe, saft, glass, kaffebröd kanske en kaka och en frukt.. Tjabba med kollegorna på altanen än en gång.
14:35
-Sista arbetspasset innan dagen är slut.. Packar på som tusan för att göra bra ifrån sig.. (Man vill ju få sin bonus...)
16:30
-Dagen är slut. Sista packetet packas klart och om det inte blir övertid så går man upp "klickar ut sig" och fyller i sin dagsrapport.
16:50
-Hemma igen och en lång dusch är på sin plats

Pontus Strand

Jag har under en tid funderat över att ta min fars efternamn.

Strand.

Eftersom både jag och min syster föddes innan våra föräldrar hade gift sig fick vi vår mors efternamn.

Engström.

Om vi hade velat byta namn så hade vi varit tvugna att göra detta båda två av någon anledning men tydligen så är det nu fritt farm att byta när man har fyllt arton år (vilket iofs var ganska länge sedan någon av oss gjorde).


Jag använde under en längre tid båda efternamnen (när man exempelvis svarade i telefon etc) även om det var Engström som var det officiella men allteftersom tiden gått har Strand försvunnit.

Det ska tydligen inte vara någon större affär att byta namn. Bara att gå till föräkringskassan om jag förstod det rätt.
Jag ska nog tänka lite mer på saken innan jag tar det klivet men det lutar lite åt ett byte.

Synd på nå't så bra..

NIA Spricker i fogarna..
Interna spänningar av hittills okända skäl mellan två av medlemmarna har slutat med ett avhopp.. Tråkigt..
Nja, helt okända skäl är väl att ta i.. Spänningen i lufet var ibland så tjock att man kunde skära den med kniv.

Förhoppningsvis så finns det en lösning på detta genom att som vuxna människor kunna sätta sig ner och diskutera de problem som har uppstått. Det känns som att bristen på diskussion och en del attitydproblem har satt oss i denna situation..

Så var det dags igen

Ännu en gång hägrar sommarens första arbetsdag. Bryggaren puttrar glatt i bakgrunden och doften av nyrostat bröd sänker sig över rummet.
Ryggen är fortfarande si och så men jag antar att jag får leva med det idag.. Jag får väl ta det lite extra lugnt dagen till ära.

AAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJ!

AJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!

image23

Jag var över och sågade i Astrids garderober nyligen och i ett av lyften av den ena garderoben fick jag ett kraftigt hugg i ryggen som inte riktigt har gått över än.. Det var så "illa" att jag såg stjärnor framför ögonen ett litet tag..

Nu, en ipren och lite vila senare så känns det lite bättre men det är inte toppen bra.
Jag får hoppas att det går över idag eftersom jag ska börja jobba i morgon och i mina arbetsuppgifter där ingår en del hyffsat tunga lyft.. (I värsta fall får jag väl sjukskriva mig de första artbetsdagarna på sommaren..) :s