Frukost.

Väckt på morgonen av en katt med AD/HD som försöker plocka ner en spegel från väggen .. fantastiskt...

Mitt i frukostförberedelserna ringer K-man och vill ha hjälp att flytta hyllor och andra möbler från något konditori.. I hopp om att kanske få en mazarin eller två tackar Pontus gladerligen ja. Nu måste bara energidepåerna fyllas på så flyttandet går bra.

 KAFFE!!

Long time no see..

Efter många om och men kommer här ett nytt inlägg. Mycket har hänt sen sist. En nollning har kommit och gått och arbetet som general för detta har, trots problem pga jobb mm, gått bra. Allt slutade i en otroligt lyckad sittning på musikhögskolan.

Som ovan nämnt har det plötsligt dykt upp väldigt mycket arbetsmöjligheter under sommaren och jag trodde väl aldrig att jag skulle få så mycket tillfrågningar att jag fick tacka nej till vissa.. Jag trodde man sökte jobb...
Nu ska vi i och för sig inte ropa kaka i fortissimo. Den största tjänsten jag har som El- och kontrabaslärare på Musikskolan i E-tuna (43%) är ju trots allt "bara" ett vikariat och jobbet som baslärare på NBV och Rockgymnasiet är ju bara timmlärartjänster. Men arbete är ju alltid arbete och man ska vara glad och känna sig lyckligt lottad att man får möjlighet att praktisera sina kunskaper ut i fält.

Någon vis filur sa en gång att det svåraste är att få in den första foten i arbetslivet och när det väl har skett så blir det enklare. Skönt att vara en bit på väg där i alla fall.

För övrig så blev man ju general för SMASK den här terminen. Någon måste vara det och eftersom detta är min sista chans så få det bli tufft den här terminen också. "When the going gets touch the touch get going"