Payne Flopp?

Ok, Max Payne the movie har inte fått nämnvärt bra recentioner i de flesta blaskorna men som många recensenter medger har de ingen erfarenhet av spelet och de jämför istället friskt med liknande filmer med teman som påminner om denna.
Nu vill jag inte påstå att detta är en bra film utan att ha sett den men man bör ta spelet med i beräkningarna och hur filmen fångar dess anda när man gör en recention av filmen snarare än att direkt dissa den eftersom man ser liknande teman i tidigare filmer och att man i regel har något emot spel som blir till film.
  Men men, en recensent är ju trots allt en recensent och det är ju inte frågan om något annat än en persons åsikt när allt kommer omkring. Vem vet  Max Payner the movie kanske är en jätteflopp när allt kommer omkring men inga recentioner kommer att hindra mig från att gå och se den.

Stök

När jag sitter och tittar över min lägenhet funderar jag över hur fanken det ska gå att flytta. Rätt mycket av det jag kastar ögonen på lär jag behöva slänga bort. Att göra sig av med saker är inte direkt min starkaste sida även om majoritetn av det som finns i lyan är onödigt skräp som jag knappt använder.

  Som vanligt ser man ljust på saker och ting även om man känner en viss oro över hur det ska bli och innerst inne känner på sig att det ska gå åt h*vete. Det är bara att trycka undan alla känningar som får en illa till mods till plötsligt en vacker dag då allt brakar loss med en gång vilket får en att gå deprimerad, förvirrad och ambvialent under en måndad eller två för att sen åter igen få lite fason på tillvaron.

  Nu ska disken få veta ett och annat. Förhoppningsvis är det den start jag behöver för att få flyttbollen att börja rulla.

Max Payne on the big screen.



Första ången jag hörde talas om att det planerades att göras en film baserat på spelet Max Payne blev jag misstänksam. En film baserad på det spelet kan bara inte bli lyckad. Storyn är i stort sätt fulländad och jag var mycket tveksam på att man på något som helst sätt skulle kunna göra storyn rättvisa i en långfilm.


"Aren't you a cop or something? . . . "Not tonight"


Efter att ha sett trailern är jag otroligt taggad att se resultatet. Man kan inte alltid lita på en trailer men om den håller vad den lovar lär det nog vara en fett schyst film. Vad säger vi då om Mark Wahlberg som Payne? Jag tror nog att det kan funka bra. Mark är trots allt en bra skådespelare som inte har förlorat sin trovärdighet tack vare kändisskap. Han är ju inte utseendemässigt någon kopia av "PC Payne" men har ändå rätt utseeende och uttryck för att förkroppsliga karaktären.

 


31 Oktober i en biograf nära dig!!



Retro!

Ooooooooooooooo... Amiga Wokbench 1.3 !!!  - http://www.chiptune.com/
       Det var bättre förr på något sätt.

Varkøy, havreflarn och frystorkat kaffe

Det är ingen hit att vara sjuk men en och annan förkylning bör man ha då och då. Nackdelen är att jag får en del minustid att ta igen på jobbet. Tid som måste vara jämkad vid jul. Det blir till att delta på många av lärarlagsmötena framöver. Fördelar med att vara hemma är att jag fått lite mer möjligheter att jobba på skolarbete och undervisningsmaterial.